Bedankt voor het invullen van het online formulier

Bedankt voor het invullen van het online formulier. Daarmee geef je aan bereid te zijn om aangifte te doen tegen Hugo de Jonge voor oa. bedreiging en belediging.

Het formulier dat je nu hebt ingevuld betreft nog niet de aangifte. Bij deze eerste ronde verzamelen wij eerst de e-mailadressen van mensen die bereid zijn om mee te doen met de aangifte. Op deze manier kunnen wij deze mensen eenvoudig bereiken per e-mail.

Zoals je begrijpt is het veel werk om tot een zo volledig mogelijke aangifte te komen. Want hoewel het duidelijk is dat veel mensen zich bedreigd, beledigd, geïntimideerd en gediscrimineerd voelen door zijn recente uitspraken, is het noodzakelijk zoveel mogelijk materiaal te verzamelen om deze zaak goed te onderbouwen. Beschik jij over videomateriaal, krantenartikelen, uitzendingen (of een link naar een url) van zijn uitspraken waarvan jij denkt dat deze grensoverschrijdend zijn, mail deze dan naar info@aangiftehugodejonge.nl.  Wij zullen al het materiaal nalopen en met onze advocaat bespreken.

Wij willen je vragen de link te blijven delen. Hoe meer mensen meedoen, des te groter het statement dat wordt gemaakt. https://aangiftehugodejonge.nl/

Veel dank,

Mordechai Krispijn
www.aangiftehugodejonge.nl